Select your Top Menu from wp menus

Mâine, CEC se va pronunţa asupra listelor pro-euroasiatice ale PSD

Comisia Electorală Centrală informează intr-un comunicat că totalizarea verificării listelor de subscripţie prezentate de Grupul de iniţiativă pentru desfăşurarea referendumului republican legislativ privind aderarea Republicii Moldova la tratatele de constituire a Comunităţii Economice Euroasiatice, de formare a teritoriului vamal unic şi de constituire a Uniunii Vamale, se va face în şedinţa sa de vineri, 3 august 2012, programată în prealabil pentru ora 11.00.

Amintim ca Partidul Social Democrat, condus de Victor Selin,  vrea referendum pentru ca R.Moldova sa adere  la Uniunea Vamală Rusia-Belarus-Kazahstan.

 În opinia PSD, Moldova ar trebui să devină parte componentă a Uniunii Euroasiatice de la 1 ianuarie anul viitor.

Social-democraţii pretind ca au adunat cele cel puţin 200.000 de semnături necesare pentru iniţierea referendumului.

În favoarea intrării Moldovei în Uniunea Vamală s-a declarat anterior si PCRM .

Pana acum, in presa au aparut mai multe informatii privind neveridicitatea listelor si metodele dubioase de colectare a semnaturilor de catre PSD-isti.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/maine-cec-se-va-pronunta-asupra-listei-pro-euroasiatice-a-psd/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19