Select your Top Menu from wp menus

Maia Sandu va pleca în vizite oficiale în Ucraina și Germania

Premierul Maia Sandu a fost invitată în Ucraina și Germania, pentru a efectua două vizite oficiale în aceste țări, transmite IPN.

Astfel, într-o postare pe pagina de Facecbook, premierul Republicii Moldova scrie că va pleca la Kiev pe 11 iulie și mulțumește președintelui ucrainean Volodimir Zelenski pentru invitație și disponibilitatea de a avea această întrevedere atât de repede.

„Următoarele mele vizite oficiale în calitate de prim-ministru le voi face la Kiev, pe 11 iulie, și la Berlin, pe 16 iulie. Ucraina și Moldova au experiențe politice similare în regiune, mai ales în ceea ce privește lupta împotriva corupției și construirea unor state democratice și funcționale axate pe nevoile și aspirațiile cetățenilor, și au același obiectiv de integrare europeană.”, scrie Maia Sandu.

De asemenea, prim-ministrul Republicii Moldova scrie că, pe 16 iulie, va efectua o vizită în Germania, la invitația cancelarului Angela Merkel. Maia Sandu mulțumește pentru sprijinul constant acordat de Germania cetățenilor Republicii Moldova. „Germania a fost, de fiecare dată, un aliat de încredere al Republicii Moldova în promovarea și consolidarea democrației în țara noastră și în susținerea obiectivelor strategice ale Republicii Moldova.”, a transmis Maia Sandu.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/maia-sandu-va-pleca-in-vizite-oficiale-in-ucraina-si-germania/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19