Select your Top Menu from wp menus

Maia Sandu: Sarcina noastră este să mobilizăm oamenii care cred în democrație

Sarcina opoziției de dreapta în alegerile parlamentare de anul viitor este să mobilizeze masa critică de oameni care crede în democrație, în pofida tuturor decepțiilor prin care au trecut din cauza guvernărilor proaste. Declarația a fost făcută de președinta Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, în cadrul emisiunii „Politica” de la postul de televiziune TV8, transmite IPN.

„E sarcina și șansa noastră a tuturor să mobilizăm toată această lume și să facem un front comun împotriva binomului Plahotniuc-Dodon”, a spus liderul PAS.

Maia Sandu a afirmat că în următoarele luni se va lucra intensiv pentru a determina persoanele care vor fi incluse pe lista de partid, dar și candidații din circumscripțiile uninominale. Totodată, președinta PAS a menționat că atât pe listele de partid, cât și în circumscripții vor accede oameni onești, care vor face dovada integrității și vor fi selectați inclusiv cu ajutorul societății civile.

Referitor la acuzațiile care îi sunt aduse în legătură cu faptul că reprezentanții opoziției de dreapta merg și discută cu oficiali europeni despre situația internă a Republicii Moldova, Maia Sandu a declarat că atunci când procesul democratic într-o țară este în mare pericol, așa cum se întâmplă în Moldova, nu pot fi discutate lucrurile doar în țară, trebuie de apelat la partenerii de dezvoltare ai țării. „Procesul democratic este în mare pericol în Republica Moldova. De unii singuri aici chiar nu ne descurcăm, este nevoie de implicarea partenerilor țării”, spune președinta PAS.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/maia-sandu-sarcina-noastra-este-sa-mobilizam-oamenii-care-cred-in-democratie/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19