Select your Top Menu from wp menus

Maia Sandu în TOP-ul celor mai credibili trei politicieni din Moldova

Maia Sandu întră în top-3 cei mai credibili politicieni din Republica Moldova. Potrivit unui sondaj realizat de Asociaţia Sociologilor şi Demografilor din Republica Moldova în Maia Sandu au încredere 9,4% din respondenţi. Pe primele 2 locuri se plasează Igor Dodon şi Renato Usatîi cu 15,2% şi 14,9%.
Sondajul a fost realizat în perioada 8-16 ianuarie cu suportul membrilor pe un eșantion de 1200 de persoane pe întreg teritoriul țării.
Amintim că la sfârşitul anului trecut ex-ministrul educaţiei Maia Sandu a anunţat că va crea o nouă formaţiune politică Partidul Acţiunii Sociale, invitând doritorii să se înregistreze pe site-ul unpaspentru.md şi ulterior să semneze pentru înregistrarea partidului la Ministerul JustiţieiPentru a fi înregistrat o formaţiune politică are nevoie de 4000 de susţinători.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/maia-sandu-in-top-ul-celor-mai-credibili-trei-politicieni-din-moldova/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19