Select your Top Menu from wp menus

Maia Sandu, după numirea lui Vlad Clima la Curtea de Apel Chişinău: „Cineva mai are dubii că anularea alegerilor din Chişinău a fost un complot comun al lui Plahotniuc şi Dodon?”

Liderul PAS, fostul premier Maia Sandu, a venit cu un comentariu după ce Vladislav Clima, unul dintre magistraţii care au menţinut decizia de anulare a alegerilor din Chişinău, a fost ales în funcţia de preşedinte al Curţii de Apel Chişinău.

Maia Sandu dă de înţeles că cei care au fost numiţi azi în funcţii de către CSM sunt „slugile lui Plahotniuc”, pe care Igor Dodon acum îi promovează în funcţii. 

„Timp de 4 ani de mandat, la indicaţia lui Plahotniuc, a numit în funcţie de judecători o mulţime de oameni corupţi. Şi acum tot pe aceştia îi promovează. Judecătorul Clima, unul dintre cei care au menţinut decizia de anulare a alegerilor în mun. Chişinău, a fost propus azi de CSM pentru a fi numit Preşedinte al Curţii de Apel Chişinău.

Cineva mai are dubii că anularea alegerilor din Chişinău a fost un complot comun al lui Plahotniuc şi Dodon?”, se întreabă Maia Sandu.

sursa: tvrmoldova.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/maia-sandu-dupa-numirea-lui-vlad-clima-la-curtea-de-apel-chisinau-cineva-mai-are-dubii-ca-anularea-alegerilor-din-chisinau-a-fost-un-complot-comun-al-lui-plahotniuc-si-dodon/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19