Select your Top Menu from wp menus

Maia Sandu: Campania electorală se desfășoară cu grave încălcări

Președinta Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, susține că actuala campanie electorală pentru prezidențialele din 30 octombrie se desfășoară cu grave încălcări ale legislației în vigoare.
Ea a declarat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă că deține informații precum că Partidul Democrat continuă să colecteze semnături în susținerea mai multor ”candidați-sateliți” la funcția de șef al statului, care ulterior ar abandona cursa în favoarea lui Marian Lupu.
Solicitat de Radio Chișinău, vicepreședintele PD, Sergiu Sârbu, a calificat declarațiile Maiei Sandu drept „aberații”, menționând că democrații nu au de gând să susțină alți candidați.
Totodată, Maia Sandu a anunțat că va depune în zilele următoare listele cu semnături în favoarea candidaturii sale la Comisia Electorală Centrală.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/maia-sandu-campania-electorala-se-desfasoara-cu-grave-incalcari/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19