Select your Top Menu from wp menus

Maia Sandu, Andrei Năstase, Mihai Ghimpu ,Dmitri Ciubașenco, Igor Dodon și Iurie Leancă – candidații la președinție anunțati oficial

Șase partide au anunțat până în amiaza zilei candidații oficiali, pentru care voi colectate semnături în vedere înregistrării lor.
Maia Sandu este candidata Partidului Acțiune și Solidaritate, Andrei Năstase al Platfomei Demnitate și Adevăr, Mihai Ghimpu din partea Partidului Liberal, Partidul Nostru l-a înaintat pe Dmitri Ciubașenco, la socialiști candidatul este Igor Dodon, iar Iurie Leancă va concura din partea popular-europenilor.
Tot astăzi urmează să își anunțe candidatura Partidul Democrat.
Liderul PLDM, Viorel Cibotaru declara, ieri pentru deschide.md că formațiunea sa fie va pe Maia Sandu sau Andrei Năstase, după ce unul se va retrage în favoarea celuilalt. În cazul în care nu va exista o retragere, va fi susținut candidatul care va fi văzut drept mai apropiat de PLDM.
Pentru înregistrarea candidaților, grupurile de initiative a acestora trebuie să adune nu mai puțin de 15 mii de semnături din cel puțin o jumătate de raioane.
Campania electorală, în sensul clasic, cu agitația tradițională, dezbateri etc. va dura doar o lună, între 1 și 30 octombrie.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/maia-sandu-andrei-nastase-mihai-ghimpu-dmitri-ciubasenco-igor-dodon-si-iurie-leanca-candidatii-la-presedintie-anuntati-oficial/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19