Select your Top Menu from wp menus

Maia Sandu: Alegerile vor fi fraudate, dacă va câştiga candidatul guvernării

Dacă va căştiga candidatul guvernări fotoliul de preşedinte, aceasta va însemna că alegerile au fost fraudate. Declaraţia a fost făcută în cadrul emisiunii  „Puterea a patra” de la postul de televiziune „N 4 de către preşedinta PAS, Maia Sandu, transmite IPN.

Maia Sandu consideră că nu este exclus ca prezidenţialele să le câştige cineva din „opoziţia comodă”, însă va trebui să treacă ceva timp ca oamenii să înţeleagă că acesta este omul lui Vlad Pahotniuc.

Potrivit preşedintei PAS, Igor Dodon şi Iurie leancă sunt candidaţii din „opoziţia comodă”. „Igor Dodon are şanse să câştige, deoarece o bună parte din electorat crede că acesta doreşte bine oamenilor. Dar Dodon este omul lui Plahotniuc, el nu este independent. Dodon are probleme cu justiţia, iar justiţia este controlată de Plahotniuc. Şi Iurie Leancă este un candidat acceptat de Plahotniuc. El nu înţelege că cu o guvernare coruptă nu faci integrare europeană”, a declarat Sandu.

Solicitată să se expună asupra reţinerii celor 15 magistraţi învinuiţi de spălare de bani, Maia Sandu a opinat că asistăm la o luptă dintre clanurile mafiotice, care ar putea fi oprită de un preşedinte integru.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/maia-sandu-alegerile-vor-fi-fraudate-daca-va-castiga-candidatul-guvernarii/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19