Select your Top Menu from wp menus

Maia Sandu a depus listele de subscripţie cu semnături la CEC

Grupul de iniţiativă în susţinerea candidatului desemnat de Partidul Acţiune şi Solidaritate la funcţia de preşedinte, Maia Sandu, a depus la Comisia Electorală Centrală listele de subscripţie cu semnăturile colectate, transmite IPN.

Liderul PAS, Maia Sandu, a declarat că au fost colectate peste 27 de mii de semnături, dar au fost depuse la CEC aproape 25 de mii. În procesul de colectare, Maia Sandu susţine că a aflat de la cetăţeni ce aşteptări au de la alegerile prezidenţiale.

Potrivit ei, Republica Moldova are nevoie de o nouă clasă politică şi alegerile prezidenţiale pot fi primul pas. „Şi când vorbesc despre o nouă clasă politică vorbesc de oameni integri, oneşti, de oameni pe care îi preocupă interesul cetăţeanului şi care au demonstrat acest lucru. Republica Moldova are nevoie de o clasă politică de oameni profesionişti, de oameni care ştiu cum să restructureze acest sistem, cum să-l schimbe, cum să reconstruiască instituţii ale statului care să acţioneze în interesul cetăţeanului”, a declarat Maia Sandu.

Tot astăzi a depus la CEC semnăturile şi candidatul înaintat de Partidul Politic Partidul Nostru, Dumitru Ciubaşenco. Ca urmare a tragerii la sorţi, Dumitru Ciubaşenco va fi în buletinul de vot cu numărul şase, iar Maia Sandu va ocupa poziţia a şaptea.

Comisia urmează, timp de şapte zile să examineze setul de documente, să verifice listele de subscripţie prezentate şi să decidă asupra înregistrării sau refuzului înregistrării candidatului desemnat în alegeri.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/maia-sandu-a-depus-listele-de-subscriptie-cu-semnaturi-la-cec/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19