Select your Top Menu from wp menus

Mai mulţi tineri au cerut demisia rectorului USM

Câţiva zeci de tineri au protestat luni în faţa USM contra faptului că liderul democrat Marian Lupu şi-a început campania electorală la universitate şi au cerut demisia rectorului Gheorghe Ciocan.
Tinerii spun că rectorul a făcut politică atunci când a lăsat să se desfăşoare un asemenea eveniment chiar în ziua când USM marca a 70-a aniversare.
Pe de altă parte un reprezentant al Universităţii a declarat că regulamentul instituţiei permite organizarea de evenimente politice în zilele libere şi că acea zi a fost una liberă cu prilejul jubileului.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/mai-multi-tineri-au-cerut-demisia-rectorului-usm/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19