Select your Top Menu from wp menus

Mai mulți polițiști de la IP Rezina au fost suspendați în cazul sechestrării tirajului publicației ”Cuvântul”

Ministerul Afacerilor Interne anunță că a intervenit în urma apelului organizațiilor nonguvernamentale din domeniul mass-media, referitor la informațiile apărute în presă, privind confiscarea de către poliția locală a unui autoturism în care se afla tirajul ziarului local „Cuvântul” din Rezina.

La indicația ministrului Alexandru Jizdan, astăzi, Inspectoratul General al Poliției a inițiat o anchetă internă pe numele șefului IP Rezina și al polițiștilor implicați, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și luarea unei decizii legale. De asemenea, conducerea IGP a luat decizia ca persoanele vizate să fie suspendate din funcții pe durata desfășurării anchetei.

Ministerul Afacerilor Interne și Poliția menționează că vor reveni cu detalii despre rezultatele anchetei.

Reamintim că, tirajului ziarului regional „Cuvântul” a fost scos de sub sechestru și a ajuns la centrul de poștă Rezina. Potrivit directorului API, Petru Macovei, poliția i-a intentat proces penal șoferului pentru „activitate antreprenorială ilegală” și l-a amendat cu 3000 de lei.

Ieri  tirajul de vineri al ziarului regional „Cuvîntul” a fost sigilat de către Poliția din Rezina în timp ce un angajat al tipografiei transporta ziarele la Centrul Poștal. Redactorul-șef al publicației crede că acest lucru este un răspuns la investigațiile publicate anterior despre președintele raionului Rezina.

 sursa: tv8

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/mai-multi-politisti-de-la-ip-rezina-au-fost-suspendati-in-cazul-sechestrarii-tirajului-publicatiei-cuvantul/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19