Select your Top Menu from wp menus

Mai mulți lideri ai opoziției îndeamnă la un protest duminică, în fața Parlamentului

Mai mulți lideri ai partidelor de opoziție au îndemnat oamenii să vină la un protest, duminică în fața Parlamentului. Oamenii sunt chemați pentru a manifesta contra schimbării sistemului de vot.
Declarații în acest sens au fost făcute de liderii PAS,PPDA, PLDM, PN, potrivit cărora schimbarea sistemului electoral urmărește scopul menținerii la putere a guvernării actuale și după alegerile din 2018.
Potrivit liderei PAS, Maia Sandu, la protest, care este organizat de mai mulți reprezentanți ai societății civile, politicienii nu vor urca pe scenă.
Grigore Petrenco, liderul formațiunii Casa Noastră Moldova, a făcut un apel la oameni să vină la protest indiferent de viziunile lor politice sau limbile vorbite.
Europa Liberă scrie că Parlamentul European a semnalat că ar putea amâna acordarea asistenței financiare pentru Moldova din cauza unor decizii ale guvernului și președintelui de la Chișinău, fiind vorba de schimbarea sistemului electoral.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/mai-multi-lideri-ai-opozitiei-indeamna-la-un-protest-duminica-in-fata-parlamentului/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19