Select your Top Menu from wp menus

Mai mulți angajați de la penitenciare au ajuns în vizorul procurorilor

Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) a anunțat astăzi că întreprinde un șir de acțiuni active pe dosarul inițiat în privința angajaților de la Administrația Națională a Penitenciarelor din Republica Moldova, comunică MOLDPRES.

Conform surse citate, la finalizarea investigațiilor vor fi oferite amănunte despre măsurile întreprinse și rezultatele obținute.

Astăzi, mai multe surse media au scris că directorul adjunct al Administrației Naționale a Penitenciarelor ar fi fost reținut, fiind suspectat că ar avea legături cu schema de escrocherie cu carduri bancare.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/mai-multi-angajati-de-la-penitenciare-au-ajuns-in-vizorul-procurorilor/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19