Select your Top Menu from wp menus

Mai multe situații excepționale au solicitat săptămâna trecută intervenția pompierilor și salvatorilor din Orhei

Pompierii și salvatorii din Orhei au intervenit pe parcurusul săptămânii trecut la lichidarea consecințelor a câtorva situații excepționale. Potrivit unui comunicat al Direcției Situații Excepționale Orhei pe 13 și 16 ianuarie, pompierii au intervenit la lichidarea incendiului la coșurile de fum dintr-o gospodărie din s. Braviceni și un caz similar în s. Teleșeu,. În ambele situații cauza izbuncirii incendiilor este nerespectarea regulelor de exploatare a sobelor și construcția greșită a coșurilor de fum.

          La 13 ianuarie 2021, în Unitatea de pompieri și Salvatori Orhei a parvenit informația că arde un depozit în s. Lucașeuca. Ajunși la fața locului, pompierii au constat că în interiorul depozitului ardea gunoiul acumulat cu timpul. Focul a fost lichidat nefiind înregistrate distrugeri ale construcției și victime omenești.
          La 17 ianuarie localnicii din satul Jora au anunțat serviciul 112 despre faptul că pe suprafața apei râului Nistru un stol de lebede este prins în gheață. Ajungând la fața locului s-a constatat că lebedele nu se aflau în pericol, iar de intervenția salvatorilor nu a fost nevoie.

DSE Orhei reiterează că printr-un comportament responsabil, vă puteți salvati viața și bunurile.

Dacă sunteți victeme sau martori ale unor situații de risc apelați numărul unic de urgență 112


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/mai-multe-situatii-exceptionale-au-solicitat-saptamana-trecuta-interventia-pompierilor-si-salvatorilor-din-orhei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19