Select your Top Menu from wp menus

Mai multe ONG-uri cer explicații publice din partea Avocatei Poporului privind încălcările apărute în presă

Organizațiile membre ale Platformei Naționale din Moldova a Forumului Societății Civile al Parteneriatului Estic se arată extrem de îngrijorate de situația descrisă de unele surse media privind încălcările admise de către Avocata Poporului.

Presa a scris că Natalia Moloșag ar fi fost surprinsă în spațiul public, inclusiv la evenimente oficiale, alături de un cetățean care ar fi fost condamnat pentru proxenetism și pe care aceasta l-ar fi reprezentat ca avocată.

În acest context, ONG-urile cer explicații publice din partea Avocatei Poporului privind statutul cetățeanului  Dumitru  Godorog  în  cadrul  instituției, iar structurilor competente să investigheze circumstanțele apărute în presă. 

Natalia Moloșag nu a comentat deocamdată aceste acuzații.

sursa: radiochisinau.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/mai-multe-ong-uri-cer-explicatii-publice-din-partea-avocatei-poporului-privind-incalcarile-aparute-in-presa/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19