Select your Top Menu from wp menus

Mai mult de jumătate din angajații sistemului medical au fost vaccinați împotriva COVID-19

Circa 52 la sută din numărul angajaților din sistemul medical din Republica Moldova au fost vaccinați împotriva COVID-19, numărul persoanelor imunizate depășind cifra de 38 mii, comunică MOLDPRES.

Conducerea Agenției Naționale de Sănătate Publică a anunțat astăzi, că în cele patru săptămâni de vaccinare, au fost imunizate peste 38 mii de persoane și au fost înregistrate 870 de reacții adverse ușoare.

Conform surse citate, circa 40 la sută din teritoriile administrative din țară au utilizat deja toate dozele care le-au fost repartizate, iar restul au utilizat stocurile în proporție de peste 80 la sută.

Aceleași surse au anunțat că din cele 50400 de doze primite recent din partea României au fost distribuite deja 14400, iar 36 mii de doze vor fi păstrate în depozitele ANSP pentru rapel.

Toate persoanele vaccinate sunt înregistrate în registrul electronic de vaccinare COVID-19


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/mai-mult-de-jumatate-din-angajatii-sistemului-medical-au-fost-vaccinati-impotriva-covid-19/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19