Select your Top Menu from wp menus

De la sondaj „nazal” – la sondaj ‘liceal”. Sau: Fiecare glumă conţine si.. glumă

Pentru liceenii din  clasele absolvente, in aceasta saptamana incepe sesiunea examenelor de Bacalaureat. Elevii si profesorii au fost avertizati asupra regulilor dure  si supravegherii stricte  nemaintalnite  in sesiunile de BAC anterioare.

Lumea noastra, trecuta prin mai multe spaime,  nu a intarziat cu datul cu parerile si cu facutul hazului de necaz in  legatura cu  grozaviile din acest BAC.

Si iata ca o vorba din popor cade tocmai la tanc pentru un sondaj, iarasi, mai in gluma, mai in serios,  de-al nostru:

“Gura lumii” face glume pe seama BAC-ului 2012: “Cu cât mai stricte sunt regulile, cu atât cresc plaţile.”  Sunteti de acord?  Pentru a participa la sondaj , deschideti orice stire si in  dreapta-jos, optati pentru una din   variantele de raspuns  la aceasta  intrebare.

In ce priveste precedentul sondaj  „nazal”,  majoritatea participantilor au raspuns afirmativ la intrebarea daca  comerţul cu măşti antigaz la Orhei ar putea fi o afacere profitabilă, in situaţia când mirosul urât izbeşte in nasurile orheienilor o data la câteva zile .

Interesant este ca ultimele raspunsuri au fost mai mult negative sau evazive. Asta, poate, si  datorita faptului ca  prin nu se stie ce miracol, dar la inceputul saptamanii curente mirculoasele  miasme de origine necunoscuta  n-au mai revenit?!…

Mai jos, rezultatele sondajului „nazal”:

„Comerţul cu măşti antigaz la Orhei ar putea fi o afacere profitabilă, in situaţia când mirosul urât izbeşte in nasurile orheienilor o data la câteva zile?”

  • Da (52%, 11 Votes)
  • Nu stiu (19%, 4 Votes)
  • Nu (19%, 4 Votes)
  • Nu prea (10%, 2 Votes)

Total Voters: 21

 

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/mai-in-gluma-mai-in-serios-de-la-sondaj-nazal-la-sondaj-liceal/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19