Select your Top Menu from wp menus

MAI: Dupa dezordinile din Balti, intentate 2 dosare penale

MAI a emis duminica dupa amiaza 2 comunicate de presa  privind acţiunile de asigurare şi de menţinere a ordinii publice în timpul manifestaţiilor din municipiul Bălţi.

In unul din acestea se precizeaza ca  pentru  încălcarea ordinii publice  au fost reţinute mai multe persoane.  Printre acestea – un banuit de  agresarea unui colaborator de poliţie.
De asemenea, au fost intentate două dosare penale pentru huliganism şi violarea dreptului la libertatea întrunirilor.
Ministerul Afacerilor Interne examinează probele video şi de alt gen în vederea identificării tuturor persoanelor vinovate şi atragerii acestora la răspundere conform legislaţiei, se mai mentioneaza in  comunicat.

In acelasi timp,  reveniti la Chisinau dupa manifestatia zadarnicita de la Balti, o parte din membrii Miscarii Acţiunea 2012 au protestat in fata MAI.  Potrivit Arena.md , acestia  au scandat ,,Ruşine” şi au solicitat instituţiei să tragă la răspundere persoanele care au aruncat în unionişti  chiar si cu pietre.

Protestatarii din  fata MAU au adus cu ei si pietrele cu care  au fost loviţi. Ei spun că poliţiştii nu au au asigurat pe deplin ordinea publică, iar în rezultat a avut loc violenţe şi abuzuri, noteaza arena.md.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/mai-dupa-dezordinile-din-balti-intentate-2-dosare-penale/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19