Select your Top Menu from wp menus

MAI dezminte: Nu a fost reținut nimeni în cazul omorului taximetristei

Ministerul de Interne dezminte informațiile apărute în presă potrivit cărora ar fi fost reținute două persoane în cazul omorului femeii taximetrist.

„Nu a fost reținută nicio persoană. Noi nu putem să atribuim bănuiților statutul de reținut fiindcă ulterior ne pot ataca în judecată. Când vor fi probe concludente care să demonstreze vina bănuitului, vom anunța și presa”, a precizat pentru UNION, consilierul ministrului de Interrne,  Eugen Onică.

Acesta a adăugat că în afară de probele care au fost găsite, polițiștii studiază imaginile video de pe traseul pe care s-a deplasat mașina condusă de taximetristă.

Polițiștii au găsit mai multe probe în acest caz: telefonul victimei, arma crimei și câteva șervețele murdare de sânge cu care s-ar fi șters criminalul.

Amintim că taximetrista a fost găsită moartă acum 3 zile într-o vie din apropierea orășelului Ialoveni. Aceasta a fost înjunghiată în abdomen şi gât. Versiunea preliminară este că femeia a fost ucisă pentru a fi jefuită.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/mai-dezminte-nu-a-fost-retinut-nimeni-in-cazul-omorului-taximetristei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19