Select your Top Menu from wp menus

Mai bine de prevenit, decât de pedepsit. Sondaj contra-incidente in sport

Riscul incidentelor in  cadrul evenimentelor sportive ar putea fi redus   prin organizarea si supravegherea mai buna a competitiilor.  In special, a  competitiilor, meciurilor, etc.  cu participarea sportivilor-minori.

Aceasta parere au expus-o practic toate persoanele care au fost chestionate, la dictafon, in cadrul unui mini-sondaj realizat  de RADIO ORHEI in chiar Ziua Sportivului, 18 mai.

Pareri similare  au  80% din persoanele care au raspuns in scris la aceeasi intrebare   a sondajului care a fost  plasata  pe site-ul radioorhei.info ceva mai inainte.

Sondajul a fost initiat nu doar cu prilejul Zilei Sportivului. Intr-o masura mult mai mare – din cauza tragediei  de adineaori , care a avut loc  la Orhei cu nici 2 saptamani inainte de evenimentul sarbatoresc de astazi. Este vorba despre decesul capitanului echipei de fotbal  al scolii sportive din Orhei-Milsami, Roman Lungu, in timpul unei dispute fotbalistice cu echipa semenilor din Ungheni.

citeste: 

Tragedie: Un discipol al scolii sportive din Orhei a murit pe terenul de fotbal

Cine e vinovat de moartea lui Roman Lungu? Faza declinării raspunderii…

Roman Lungu, zbor frânt la 16 ani…

Intrebarea  si variantele de raspuns pentru ambele modalitati de sondaj au fost:

Riscurile producerii incidentelor in cadrul evenimentelor sportive ar putea fi reduse:

  • datorita organizarii si supravegherii corespunzatoare.
  • datorita pedepsirii exemplare a celor vinovati .
Sondajul audio va fi difuzat la RADIO ORHEI, sambata, 19 mai, in cadrul rubricii „Accente”.
Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/mai-bine-de-prevenit-decat-de-pedepsit-sondaj-pro-sport-si-contra-incidente/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19