Select your Top Menu from wp menus

MAI: agresorul jurnalistului a fost identificat si reţinut. Este un tânăr din Bălţi

Persoana bănuita în agresarea reporterului unui post de televiziune, în timpul întrunirilor în masă desfăşurate duminica, 5 august,  în municipiul Bălţi,  a fost identificată şi reţinută în seara aceleiasi zile,  informeaza MAI.

Suspectul este  locuitor al municipiului Bălţi, în vârstă de 26 de ani, în privinţa căruia a fost pornită o cauză penală . Dacă vina acestuia va fi dovedită de către instanţa de judecată acesta riscă o pedeapsă cu închisoare de până la 5 ani.

Amintim ca duminica, in  jurul orei 15.30 pe strada Puşchin, din mun. Bălţi, în timpul altercaţiilor intre  simpatizanţii diferitor formaţiuni politice, a fost lovita cu o piatra reporterul de la Jurnal TV, care a fost internata la spital.

Un alt baltean care a agresat un  politist, provocandu-i leziuni corporale, de asemenea a fost retinut. Daca va fi gasit vinovat  acesta riscă amendă de la 200 la 700 unităţi convenţionale ori sa munceasca neremunerat  în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, ori sa stea la inchisoare  până la 3 ani.

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/mai-agresorul-jurnalistului-a-fost-identificat-si-retinut-este-un-tanar-din-balti/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19