Select your Top Menu from wp menus

MAI a demarat urmarire penală pe cazul incăierării oamenilor legii din Orhei, Timpul

Fostul comisar al poliţiei din Orhei, Oleg Cociug, este suspectat de exces de putere și violență, după ce lunea trecuta  l-ar fi bătut în plină stradă pe fostul său subaltern, agentul de circulație Valentin Pantaz, scrie publicatia Timpul.

La mijlocul saptamanii precedente, Departamentul urmărire penală al MAI a pornit  un dosar penal pe acest caz.

Valentin Pantaz afirmă că, la o intersecție din Orhei, Oleg Cociug l-a lovit cu pumnul în față. Iar Cociug spune că, invers,  Pantaz l-a lovit în picior. Pantaz declara  că cearta a izbucnit din cauza numerelor de înmatriculare ale unei mașini, iar Cociug dă vina pe numerele de înmatriculare ale altei mașini.

In acelasi timp, in investigatia realizata de ziarul citat,  este mentionat faptul ca mai inainte cei doi barbati se aflau in relatii  bune, care s-au stricat dupa demiterea lui Cociug din functie.

Amintim ca Oleg Cociug a condus Comisariatul raional de politie Orhei pana in primavara acestuia an si a fost eliberat din functie dupa ce unul din subalternii sai din Politia rutiera,  Vasile Cojocaru, a fost  acuzat de implicare directa in omorul presupusului interlop,  Alexei Veretca.

Click aici, pentru articolul integral.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/mai-a-demarat-urmarire-penala-pe-cazul-incaierarii-oamenilor-legii-din-orhei-timpul/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19