Select your Top Menu from wp menus

Magar-prostituata – versiunea unui zoofil povestita in instanta

Un barbat care a fost prins in timp ce intretinea relatii sexuale cu un magar a uluit completul de judecata spunand ca animalul era, de fapt, o prostituata, care l-a abordat intr-un club de noapte.

Barbatul, Sunday Moyo, de 28 de ani, din Zimbabwe, a fost acuzat luni de cruzime impotriva animalelor. El a fost surprins de o patrula de politie in timp ce viola un magar, in curtea lui. Animalul avea gatul legat cu o funie de un arbore si zacea la pamant.

Desi nu i s-a cerut sa faca o declaratie in fata instantei, Moyo si-a recunoscut totusi fapta, insa a completat cu o poveste care i-a captivat pe judecatori.

El a spus ca a fost noaptea intr-un club, unde a intrat in vorba cu o prostituata pe care a platit-o cu 20 de dolari pentru a intretine relatii sexuale. “Nu stiu cum prostituata s-a transformat in magar”, a adaugat barbatul.

Moyo a fost fost retinut in arest, dar pana la pronuntarea unei sentinte va fi expertizat psihiatric.

sursa:astazi.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/magar-prostituata-versiunea-unui-zoofil-povestita-in-instanta/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19