Select your Top Menu from wp menus

Mafia braziliană a pus la cale asasinarea unui câine poliţist

Traficanţii de droguri din Brazilia sunt în alertă. Aceştia au pus un premiu pe capul unui câine poliţist care le-a dat de furcă în ultima vreme.

Mai mulţi capi ai lumii interlope din Brazilia au fost interceptaţi de poliţie în timp ce complotau pentru asasinarea lui Boss, un câine care i-a ajutat pe oamenii legii să dea câteva lovituri grele traficanţilor de droguri.

„Vor să-l omoare pe Boss. Nu ne-am mai confruntat cu o asemenea situaţie şi de acum înainte Boss va fi supravegheat în permanenţă de nouă poliţişti”, a declarat Vitor Valle, ofiţerul responsabil cu unitatea canină din cadrul Poliţiei din Rio Janeiro.

Boss este un câine din rasa Labrador în vârstă de 5 ani care lucrează cu poliţiştii antidrog de patru ani şi a ajutat la descoperirea a 300 de kilograme de canabis ascunse într-un perete al unui apartament din Rio.
Sursa: Libertatea.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/mafia-braziliana-a-pus-la-cale-asasinarea-unui-caine-politist-mai-mult-mafia-braziliana-a-pus-la-cale-asasinarea-unui-caine-politist/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19