Select your Top Menu from wp menus

Madonna s-a oprit din cântat pentru ca doi fani să se logodească

Madonna s-a oprit din cântat pentru câteva momente, la Amsterdam, şi i-a înmânat microfonul unui bărbat din public pentru ca acesta să o ceară în căsătorie pe iubita sa, în timpul concertului şi în faţa spectatorilor prezenţi la eveniment

După ce a auzit că în public se află un bărbat care vrea să o ceară în căsătorie pe iubita sa, artista americană şi-a întrerupt concertul pentru câteva momente, dorind să se implice în acest evenimnt inedit, informează express.co.uk.

„Să nu salivezi pe microfonul meu, ai înţeles? Haide, eşti pregătit? Şi fă-o cu sentiment. Din inimă, baby!”, a spus cântăreaţa.

Iubita bărbatului a acceptat cererea în căsătorie, iar Madonna a îndemnat tânărul cuplu să se sărute pasional, strigând de pe scenă: „Cu limba! Sărutaţi-vă intim! Haideţi, luaţi-vă o cameră undeva!”.

Artista le-a oferit tinerilor logodiţi şi câteva sfaturi din experienţa personală: „Vreau să vă dau un sfat: Să nu mergeţi niciodată seara la culcare supăraţi unul pe celălalt!”.

După o scurtă ezitare, cântăreaţa a adăugat: „Un al doilea sfat: Învăţaţi să spuneţi: «Am greşit»”.

Prima căsătorie a Madonnei, cu actorul Sean Penn, s-a încheiat în 1989 după un mariaj de patru ani. Cea de-a doua căsătorie a artistei americane, cu regizorul britanic Guy Ritchie, s-a încheiat printr-un divorţ pronunţat în 2008, după opt ani de viaţă comună.
sursa:mediafax.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/madonna-s-a-oprit-din-cantat-pentru-ca-doi-fani-sa-se-logodeasca/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19