Select your Top Menu from wp menus

Madonna, protagonista unui scandal imens! Ar putea plăti daune 1 mln.euro

Jean-Marie Le Pen, fondatorul partidului francez de extremă dreapta Frontul Naţional, vrea să ceară un milion de euro despăgubiri de la Madonna, pentru că, susține el, a fost ‘extrem de afectat’ de imaginile care o comparau pe fiica sa cu Hitler, difuzate în timpul concertului pe care Madonna l-a susţinut săptămâna trecută în Israel.

Jean-Marie Le Pen a criticat-o dur pe Madonna după difuzarea acelor imagini în timpul concertului susţinut de cântăreaţa americană la Tel Aviv, scrie libertatea.ro.

„Am fost extrem de afectat de această chestiune. Când mă întâlnesc cu Marine, o voi sfătui cu tărie să ceară de la Madonna sau, în orice caz, de la organizatorii turneului ei mondial, daune de un milion de dolari. Nu este deloc scump pentru această defăimare „, a spus politicianul francez.

Jean-Marie Le Pen nu a ratat ocazia de a-l ironiza pe Jacques Chirac. Spunând despre Madonna că este „o cântăreaţă care a devenit celebră aruncându-şi chiloţii în mâinile lui Jacques Chirac”, Jean-Marie Le Pen a adăugat: „Ea a făcut acel lucru la momentul potrivit, pentru că, acum, este evident că el nu ar putea să îi mai prindă”.

Videoclipul este un montaj care a fost proiectat pe scena din Tel Aviv înainte de cântecul „Nobody knows me”. Faţa Marinei Le Pen apare timp de câteva secunde cu o zvastică pe frunte, înainte de proiecţia imaginii unui personaj compozit care pare să fie Adolf Hitler.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/madonna-protagonista-unui-scandal-imens-ar-putea-plati-daune-1-mln-euro/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19