Select your Top Menu from wp menus

MAC-2012 la Șoldănești: Reţinere a trei cultivatori si comercianţi de droguri VIDEO

Zilele trecute, un barbat  37 de ani  a fost încătușat de poliție la intrarea în satul lui de baștină – Olişcani, Şoldăneşti, în timpul comercializării a 600 grame de marijuana.

In cadrul unei percheziții la domiciliul altui  suspect, de 44 de ani, originar din același sat,  au fost ridicate 28 de capsule de mac şi 180 grame de marijuana uscată.

O altă percheziție efectuată in Oliscani, și la cel de-al treilea membru al grupului, de 39 de ani,  au fost gasite plante uscate de culoare verde închisă, asemănătoare cu cânepa, cu masa totală de 250 de grame.

Polițiștii au stabilit că cei trei  comercializau droguri prin intermediari.

Plantele erau cultivate pe un teren din preajma satului Beştemac, raionul Leova. Pe lot creșteau circa 3.500 plante de cânepă, dintre care 101 plante au fost ridicate pentru efectuarea expertizei, iar restul au fost distruse prin ardere. Terenul s-a dovedit a fi arendat de un locuitor al raionului Ialoveni, complicitatea acestuia urmând a fi stabilită.

Dacă vinovăția celor 3 suspecti  va fi demonstrată, acestia  riscă de la 2 la 15 ani de închisoare.

Operațiunea MAC 2012 continuă până la data de 30 septembrie, informeaza Centrul de Presa al MAI.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/mac-2012-la-soldanesti-retinere-a-trei-cultivatori-si-comercianti-de-droguri-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19