Select your Top Menu from wp menus

Marian Lupu s-ar retrage cu 61 de voturi pentru un alt candidat

Marian Lupu este gata să renunțe la candidatura sa la președinție, dar numai în situația în care este găsită o altă candidatură votată de 61 de deputati. Declarația a fost făcută de liderul PD, pentru Europa Liberă.

Pentru depăşirea crizei, Marian Lupu este dispus să se dea la o parte în condiţiile în care gasim soluţia, candidatura votată de 61 de deputati cel puţin, concomintent şi pentru asigurarea formatului existent al puterii, pentru asigurarea continuităţii politicilor pe care le promovăm şi continuarea angajamentelor noastre asumate în faţa alegătorilor care ne-au votat”, a spus Lupu.

Declarația lui Marian Lupu succedă o altă declarație la acest subiect, făcută recentă de Vlad Filat, într-un interviu pentru ziarul Timpul. Or, săptămâna trecută liderul PLDM a declarat că un candidat de compromis, votat de toate fracțiunile parlamentare, ar fi Dumitru Diacov. „Această candidatură le-ar conveni tuturor, însă atunci rămâne Lupu fără funcție. Lucrul ăsta trebuie să-l decidă PD”, a menționat Filat.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/lupu-s-ar-retrage-cu-61-de-voturi-pentru-un-alt-candidat/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19