Select your Top Menu from wp menus

Lupu: Filat l-a înjurat pe Plahotniuc şi mai nu a primit-o la moacă, iar PCRM face joc comun cu PLDM.VIDEO

PCRM joacă în comun cu PLDM, iar varianta alegerilor anticipate nu este exclusă. Această declaraţie au fost făcute de speakerul Marian Lupu în cadrul unui briefing după şedinţa Parlamentului de astăzi.

Lupu a respins motivele invocate de PLDM pentru neparticipare la şedinţa extraordinară a parlamentului , declarând că şedinţele extraordinare pot fi convocată şi mai devreme de 3 zile indicate în lege.

Potrivit liderului PD, demisia unui şir de demintari, inclusive vice-preşedinţii parlamentului se poate face doar la iniţiativa speakerului după copnsultarea cu fracţiunile parlamentare.

Lupu a lăsat să se înţeleagă că PCRM şi PLDM ar fi avut un scenariu comun deoarece ambele partide au declarat şedinţa ilegală. Convocarea şedinţei mai devreme de cele 3 zile anunţate , nu le-ar fi permis să finalizeze negocierele de formare a unei coaliţii între cele 2 partide , a mai spus Lupu.

Referitor la cerere de demisie al lui Vlad Plahotniuc , Lupu a declarat că cei doi au venit din bussines, iar cei care vin din mediul de afaceri au o viziune aparte de a privi lucrurile. Vlad Filat ar avea o obsesie personală pe care o pune mai sus de interesul de guvernare.

Acesta a mai dezvluit şi unele detalii picante de la ultima şedinţă a Consiliului AIE. Potrivit acestuia în momentul în care Vlad Plahotniuc şi-a prezentat în şedinţă iniţiativa de a transmite unele posturi de conducere opoziţiei acesta a fost înjurat de Vlad Filat. Lupu a mai declarat că Filat mai nu a primit-o la moacă drept răspuns, iar pentru a preveni bătaia au intervenit ceilalţi participanţi la şedinţa alianţei de guvernare.

Lupu l-a mai acuzat pe Filat că vrea să îşi subordoneze structurile de drept şi justiţie.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/lupu-filat-l-a-injurat-pe-plahotniuc-si-mai-nu-a-primit-o-la-moaca-iar-pcrm-face-joc-comun-cu-pldm-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19