Select your Top Menu from wp menus

Lupte grele între 50 de elevi la Liceul „Alecu Russo” din Orhei. FOTO

Duminică, 17 februarie în sala de lupte de la Liceul teoretic „Aleco Russo” , s-a desfăşurat campionatul raionului Orhei la lupte Libere printre cadeţi, la 9 categorii de greutate. La competiţie au participat aproximativ 50 de elevi de la AO „Clubul de lupte din Orhei” , antrenori fraţii Ion şi Mihai Maxim, secţia lupte Greco Romane, antrenor Popov Anatolie, elevi de la Şcoala de tip internat pentru copii orfani din Orhei, antrenor, Ghenadie Brădescu şi elevi de la Şcoala raională de Sport Orhei, filiala Brăviceni, antrenor, Iurie Coica.

De menţionat că sportivii de la Şcoala de tip internat din Orhei şi Şcoala raională de Sport Orhei, filiala Brăviceni, practică lupte Greco-Romane, dar au participat şi la lupte libere. Câte un discipol de la fiecare şcoală s-a învrednicit de titlul de campion. Potrivit antrenorului Ghenadie Brădescu, campionatul raional la lupte Greco-Romane urmează să fie organizat ulterior.

Învingătorii competiţiei au fost menţionaţi cu diplome, iar la 23 februarie vor reprezenta raionul Orhei la competiţiile zonale din mun. Chişinău.

lupte 17.02.13

După o zi grea de lupte, au invins:
– 26 kg – Băietrău Cristi, AO „Clubul de lupte din Orhei”;
– 32 kg – Garbatovschi Maxim – AO „Clubul de lupte din Orhei”;
– 35 kg – Suruc Alexandru – AO „Clubul de lupte din Orhei”;
– 38 kg – Levinţa Sebastian – AO „Clubul de lupte din Orhei”;
– 42 kg – Garbatovschi Maxim – Şcoala de tip internat pentru copii orfani din Orhei;
– 47 kg – Perlug Leonid – Şcoala de tip internat pentru copii orfani din Orhei;
– 53 kg – Moloşnic Victor – s. Mălăieşti;
– 59 kg – Morcari Andrei – s. Brăviceni,
– 66 kg – Bunici Dorin – s. Mălăieşti.