Select your Top Menu from wp menus

Luptătorii orheieni au participat la un Turneu Internaţional din Ialoveni

În zilele de odihnă, 18 luptători din raionul Orhei au participat la cea de-a XXII-a ediţie a Turneului internaţional la Lupte Greco-Romane rezervat cadeţilor şi copiilor.
Sportivii orheieni au avut de concurat cu cca 250 de luptători adunaţi din 15 raioane ale Republicii, dar şi din oraşele Botoşani şi Suceava de peste Prut.
Echipa din raionul Orhei a fost reprezentată de 11 sportivi din s. Brăviceni, antrenaţi de Iurie Coica, 5 sportivi de la Şcoala-Internat din Orhei, antrenaţi de Ghenadie Brădescu şi de 3 sportivi de la AO “Clubul de Lupte din Orhei”, antrenaţi de Anatolie Popov.
Din cauza numărului mare de participanţi ( in jur de 30) la categoriile de greutate 29, 35, 42 şi 48 kg dar şi a unei practice de lupte de doat câteva luni reprezantanţii raionului Orhei nu au obţinut nici un loc premiant, deşi au învins câţiva adversari.
Unul dintre cei mai performanţi luptători originari din Orhei , Anatolie Popov a fost impiedicat să evoluieze până la capăt de starea sa de sănătate. Abia recuperat după o boală , acesta a obţinut 3 victorii fiind înfrânt în ultima luptă. La decizia antrenorilor acesta a fost retras din competiţia care l-ar fi putut urca pe locul 3.
Potrivit antrenorului Ghenadie Brădescu, acest turneu a fost unul de pregătire pentru etapa competiţiilor zonale a la lupte printre copii şi cadeţi.

sursa: Radio Orhei

lupte 22-23 febr