Select your Top Menu from wp menus

Luptătorii greco-romani din raionul Orhei au obţinut 5 medalii la jocurile sportive ale juniorilor

Luptătorii greco-romani din raionul Orhei au obţinut 5 medalii la Jocurile sportive ale juniorilor. Cea de-a V-a ediţie a Jocurilor s-a desfăşurat la sfârşitul săptămânii trecute,  întrunind participanţi din toate raioanele şi oraşele republicii.

Iniţial,  la comeptiţie urmau să participe 8 sportivi din raionul Orhei,  dar din cauza unei erori de regulament au fost admişi doar 6 luptători. În pofida acestui fapt 5 sportivi au obţinut medalii.

Cel mai bun rezultat l-a obţinut Anatolie Popov jr. care a devenit campion în categoria de greutate de până la 47 kg. Acesta a repetat repformanţa de anul trecut, când la fel a devenit campion în cateogria sa. Pe locul doi în categoria de 35 de kg a urcat Andrei Doroş din Brăviceni. Alte 3 medalii de bronz la categoriile 53, 66 şi 73 kg au obţinut Ion Roşca din Peresecina, Daniel Rusu din Trebujeni şi, respectiv, Denis Creţu din Brăviceni. Pe locul 5 a urcat Nicolae Munteanu din Selişte.

În clasamentul pe echipe, orheienii au ocupat locul IV la general, cedând după numărul de medalii municipiului Chişinău şi raioanelor Soroca şi Floreşti. Totuşi, echipa orheienilor a reuşi să surclaseze echipele din Tiraspol, Cahul, Tighina UTA Gagauzia etc, unele din aceste localităţi având şcoli specializate ale rezervelor olimplice la lupte.
lupte 07.05
Luptătorii din raionul Orhei au fost pregătiţi de Iurie Coica, maiestru în sport, campion mondial între veterani, antrenor la şcoala de sport Orhei, filiala Brăviceni, Grigore Vîrlan, antrenor la Şcoala de sport Orhei, filiala Selişte, Alexandru Scladman, antrenor la Şcoala de sport Orhei, filiala Peresecina, Ghenadie Brădescu – maiestru în sport al Republicii Moldova, antrenor la Gimnaziul Internat Orhei, Anatolie Popov antrenor la clubul de lupte din Orhei. La evoluţia luptătorilor au contribuit primarul de Brăviceni, Vladimir Cociorvă, şi antreprenorul Alexandru Lazarenco, originar din s. Brăviceni, care au sprijinit înfiinţarea filialei clubului de lupte în localitatea Brăviceni .


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/luptatorii-greco-romani-din-raionul-orhei-au-obtinut-5-medalii-la-jocurile-sportive-ale-juniorilor/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19