Select your Top Menu from wp menus

Luni va fi publicată o investigaţie privind spălarea a 22 MLD de dolari prin Moldova

Ziarul rusesc Novaia Gazeta scrie că luni, în mai multe ţări,  va fi publicată o investigaţie privind spălarea a 22 de miliarde de dolari , bani care au trecut prin sistemul bancar moldovenesc. Sursa citată spune că a reuşit să primească date exclusive privind mişcarea banilor în conturile companiilor care au participat la spălarea acestei sume. Aceste date au fost împărtăşite cu jurnalişti din 32 de ţări, iar investigaţia va apărea în Rusia, Moldova, Ucraina, SUA, Marea Britanie şi multe alte ţări.

Publicaţia spune că a reuşit să afle cui i-au revenit o parte din 700 de miliarde de ruble ruseşti ( cele 22 de miliarde de dolari) care au fost scoase din Rusia, cum aceşti bani au fost folosiţi pentru finanţarea partidelor europene, achitarea de contrabandă şi alte scopuri.
Publicaţia rusă a fost prima, care în 2014 a scris despre schema spălării de bani prin, care se face cu ajutorul sistemului judecătoresc din Moldova.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/luni-va-fi-publicata-o-investigatie-privind-spalarea-a-22-mld-de-dolari-prin-moldova/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19