Select your Top Menu from wp menus

Luni va fi pronunțată sentința integrală în dosarul primarului de Orhei

Judecătoria Chișinău urmează să  pronunțe luni, 17 iulie,   la ora 15,  sentința motivată integral,  prin care primarul de Orhei, Ilan Șor a fost condamnat la 7,5 ani de închisoare. Dispozitivul deciziei a fost anunțat pe data de 21 iunie, iar până la pronunțarea Curții de Apel, Șor a fost  eliberat din arest la domiciliu, cu rămânere sub control judiciar și fără drept de a părăsi  R. Moldova.

Judecătoria Chișinău (sediul Buiucani) l-a condamnat pe omul de afaceri Ilan Șor la 7 ani și 6 luni de închisoare într-un penitenciar de tip semiînchis pentru cumul de infracțiuni: cauzarea de daune materiale în proporții mari proprietarului prin înșelăciune sau abuz de încredere, dacă fapta nu constituie o însușire, și pentru spălare de bani.

Condamnatul însă fusese trimis în judecată sub acuzația de escrocherie, într-un dosar legat de frauda bancară din anul 2014, pentru acțiuni pe care le-ar fi comis în perioada în care era președinte al Consiliului de Administrare al Băncii de Economii. 

Avocații lui Ilan Șor au anunțat că „vor contesta sentința la Curtea de Apel, întrucât aceasta ar fi una prea aspră. Același lucru a anunțat că îl va face și procurorul , portrivit căruia  sentința este una prea blândă.

Prin aceeași sentință s-a declarat că pretențiile privind prejudiciul, înaintate de către Banca de Economii către Ilan Șor, vor fi examinate într-o cauză civilă separată.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/luni-va-fi-pronuntata-sentinta-integrala-in-dosarul-primarului-de-orhei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19