Select your Top Menu from wp menus

Lumea şi războiul: 1.000 de ani de conflicte petrecute pe întreg globul, în 5 minute – VIDEO

Un utilizator Youtube a realizat un film cu o durată de cinci minute în care prezintă toate războaiele petrecute pe întreg mapamondul în 1.000 de ani. Afişate în mod cronologic pe durata întregului material, conflictele la nivel mondial sunt evidenţiate în toate regiunile globului începând de la anul 1000 şi până în 2008.
Războiul şi conflictele la nivel mondial au devenit, din păcate, un reper esenţial în vieţile noastre, iar acest lucru este evidenţiat de Jordi Colomer, un utilizator al site-ului Youtube. Acesta a realizat un film cu o durată de cinci minute în care prezintă toate conflictele ce s-au petrecut începând cu anul 1000 şi până în 2008, scrie Daily Mail,citat de MEDIAFAX
Prin filmul creat de Colomer se evidenţiază amploarea conflictelor raportate la nivel mondial în ultimii 1000 de ani şi cum omenirea tinde să pornească războaie din ce în ce mai frecvent.
Pe fundalul melodiei „Ride Of The Valkyries” de Richard Wagner, videoclipul acţionează precum un documentar animat care prezintă locaţiile în care s-au petrecut conflictele.
Filmul debutează cu anul 1.000 şi pe măsură ce înaintează se poate observa cum numărul conflictelor creşte în frecvenţă dar şi ca intensitate, cel mai mult în ultimii 100 de ani.

sursa:mediafax.ro