Select your Top Menu from wp menus

Lumea s-a întors cu susul în jos. Ce i-a făcut un om unui câine

În statul american Carolina de Nord s-a produs un eveniment care era, până acum, doar subiect de glumă între ziarişti: un om a muşcat un câine.

Agresorul este un tânăr suspectat de atac armat, iar victima – un câine poliţist care-i luase urma. Bărbatul n-a găsit altă scăpare decât să muşte adânc urechea animalului, care a ajuns la veterinar, unde i s-au pus mai multe copci.

Muşcătura nu l-a salvat totuşi pe suspect, care a ajuns, până la urmă, în arest. La acuzaţii i s-a adăugat una mai rară, dar foarte gravă: atac asupra unui animal din forţele de ordine, iar cauţiunea i s-a stabilit la un milion de dolari.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/lumea-s-a-intors-cu-susul-in-jos-ce-a-facut-acest-om-unui-caine/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19