Select your Top Menu from wp menus

lucruri UTILE pentru un ficat SANATOS

 Ficatul este cel mai important organ al corpului cand este vorba despredigestia grasimii si a detoxifierii. Orice molecula de grasime pe care o mananci trebuie sa treaca prin ficat, insa daca acesta este suprasolicitat, atunci acesta ar incepe sa functioneze mai greu. Iata cateva modalitati pentru ati imbunatati functionarea ficatului.
1. De vreme ce ficatul necesita o cantitate importanta de vitamine si minerale pentru a functiona corespunzator, dieta ta ar trebui sa fie bogata in fructe si legume precum si in alimente care contin multi nutrienti.
2. Pentru ca aditivii alimentari si conservantii trebuie filtrati de ficat, din dieta ta nu ar trebui sa faca parte alimentele procesate care iti suprasolicita ficatul. Mai mult, alege sa consumi produse sarace in zahar rafinat si in indulcitori sintetici.

3. Ar trebui sa eviti margarina si alte uleiuri comerciale (alege uleiurile nerafinate). Mai mult, stai departe de grasimea animala ca si de produsele prajite.

mai multe, AICI


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/lucruri-utile-pentru-un-ficat-sanatos/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19