Select your Top Menu from wp menus

Lucinschi vrea guvern minoritar

Fostul preşedinte al Republicii Moldova în perioada 1997-2001, Petru Lucincshi crede că ţara trebuie condusă de un guvern minoritar. Potrivit publicaţiei Kommersant, care fare referire la enews.md în cadrul unei conferinţe Lucinschi a declarat că o asemenea situaţie politică gravă Republica Moldova nu a cunoscut până în prezent. Acesta nu se arată optimist şi spune că din start era clară lipsa unui scop în AIE şi faptul că membrii coaliţiei de guveranre urmăresc interese partiinice înguste. Cu toate acestea fostul preşedinte consideră ca alegerile anticipate nu vor schimba situaţie şi la acestă idee ar trebui de renunţat. Acesta a spus că foar un guvern minoritar va scoate Republia Moldova din criza politică în care se află.
De menţionat că Pretu Lucinschi este tatăl deputatului Chiril Lucinschi care face parte din PLDM, condus de Premierul Vlad Filat.
Acum două săptămâni această formaţiune a anunţat verbal că părăseşte acordul de constituire a actualei alianţe de guvernământ.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/lucinschi-vrea-guvern-minoritar/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19