Select your Top Menu from wp menus

Lovitură frontală cu final tragic în raionul Orhei: Un mort și doi grav răniți FOTO

O persoană și-a pierdut viața, iar altele două au fost grav rănite într-un accident rutier, care a avut loc în după-amiaza zilei de azi la intersecția drumului spre satul Chiperceni cu traseul Orhei-Rezina.
În urma loviturii frontale între un automobil Volga și un BMW, șoferul din prima mașină a decedat în drum spre spital, iar pasagerii din salonul aceluiași automobil au fost internați în stare gravă.
Trei persoane care se aflau în  BMW , printre care și  șoferul ,  nu au avut de suferit, dar oricum au fost transportați la spital pentru un control medical suplimentar.
Pentru a ajunge la oamenii din automobilul Volga,  a fost nevoie de intervenția pompierilor din Orhei,  care au descarcerat victimele.
Potrivit lui Afanasie Stici, căpitan în  cadrul DSE Orhei, după ce pompierii și-au îndeplinit misiunea, poliția a rămas la fața locului pentru a stabili motivele acestui tragic accident. 

  • ACCIDENT CHIPERCENI 3
  • ACCIDENT CHIPERCENI 2Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/lovitura-frontala-cu-final-tragic-in-raionul-orhei-un-mort-si-doi-grav-raniti-foto/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19