Select your Top Menu from wp menus

Londra: A fost inaugurată o telegondolă cu ocazia JO

Turiştii care vor merge la Jocurile Olimpice vor putea admira o panoramă de 360 de grade a oraşului. Autorităţile londoneze au inaugurat o telegondolă care va permite vizitatorilor să vadă multe obiecte turistice. Primul care a urcat în cabină a fost primarul Londrei, Boris Johnson.
Telegondola va funcționa zilnic și poate transporta până la 2500 de persoane pe oră.
Prețul unei călătorii este de 4, 3 lire. Telecabina care traversează fluviul Tamisa a costat aproximativ 60 milioane de euro.
Din telecabină pot fi admirate obiective importante ale Londrei, ca Parcul Olimpic, Bariera Tamisei sau districtul Canary Wharf.
sursa: trm.md

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/londra-a-fost-inaugurata-o-telegondola-cu-ocazia-jo/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19