Select your Top Menu from wp menus

Locul unde au disparut 43 de femei, iar autoritatile nu au nicio explicatie

Una din cele mai izolate portiuni de autostrada din Canada este invaluita in mister, dupa ce in zona aproape 50 de tinere au fost date disparute in ultimii 30 de ani.
Multe persoane afirma ca disparitiile de-a lungul soselei, care leaga localitatile Prince George si Prince Rupert, sunt opera unui ucigas in serie care vaneaza femei tinere.
Cea mai recenta victima este Madison Scott, care a disparut in apropierea autostrazii, dupa ce se intorcea de la o petrecere. Politia a reusit sa ii gaseasca masina si cortul, insa nu si pe ea.
Un an mai tarziu, parintii copilei nu au reusit sa treaca peste acesta drama si sunt gata sa ofere 100.000 de dolari celui care ofera informatii care duc la rezolvarea cazului.
„Familia si prietenii lui Madison continue sa spere ca exista cineva care le va spune unde este si ce s-a intamplat cu ea”, a scris matusa fetei pe un site dedicat ei.
Desi autoritatile au declarat ca numarul persoanelor date disparute de-a lungul portiunii de autostrada este de 18, oamenii din zona sustin ca ar fi mai degraba 43 de astfel de cazuri.
Singurul progres al politistilor a fost publicarea unui portret al unui barbat in varsta, care ar fi incercat sa rapeasca o tanara de 20 de ani in apropierea soselei. Suspectul nu a fost insa identificat pana in prezent.
Multe dintre femeile care au disparut locuiau in comunitati aborigene si faceau autostopul pentru a se putea deplasa, relateaza Daily Mail.
Autoritatile au avertizat localnicele sa evite acest mod de a calatori, insa acestea sustin ca sunt prea sarace pentru a apela la alte alternative.
Rudele victimelor au declarat ca nu sunt deloc multumite de activitatea politistilor si incearca acum sa rezolve pe cont propriu acest mister
Sursa: Daily Mail via stirileprotv.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/locul-unde-au-disparut-43-de-femei-iar-autoritatile-nu-au-nicio-explicatie/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19