Select your Top Menu from wp menus

Locuitor al satului Jeloboc a răpit o persoană în Grecia și a estorcat 1 milion de euro.VIDEO

Un locuitor al satului Jeloboc, în vârstă de 31 de ani a fost arestat zilele trecute de angajaţi ai Direcţiei poliţiei criminale în conlucrare cu Procuratura Generală.
Bărbatul a fost anunţat în căutare pentru răpirea unei persoane în Grecia și estorcarea sumei de 1 milion de euro.
Potrivit cercetărilor polițienești, suspectul a acționat în complicitate alte cu trei persoane (cumnatul său, de 26 de ani, și alți doi cetățeni străini, unul dintre care încă nu a fost identificat). La data de 26 iunie 2011, aflându-se pe teritoriul Greciei, cei patru au ameninţat cu o armă de foc un bărbat, de 40 ani, chiar la intrarea în casa acestuia după care l-au încătușat şi l-au ţinut ostatic într-o locuinţă timp de peste două săptămîni. Pentru eliberearea victimei, grupul criminal a estorcat de la rudele acesteia 1 mln de euro. În caz contrar aceștia, au declarat că vor omorâ ostaticul.
În urma percheziţiilor efectuate la domiciliul bărbatului din Jeloboc, poliţiştii au descoperit mai multe arme şi muniţii o bună parte din ele fiind deţinute ilegal.
Actualmente bărbatul se află în arest preventiv și cercetat penal conform legislației europene.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/locuitor-al-satului-jeloboc-a-rapit-o-persoana-in-grecia-si-a-estorcat-1-milion-de-euro-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19