Select your Top Menu from wp menus

Locotenent-colonel prins cu mită

Un locotenent-colonel, comisar în cadrul Comisariatului Militar Cahul, a ajuns pe mâna ofițerilor anticorupție. El este bănuit că ar fi luat mită 400 de euro pentru perfectarea unui livret militar.

Banii marcați mită,,,CCCEC” au fost transmiși în mai multe tranșe. Ultima tranșă de 50 de euro a fost depistată în buzunarul hainei suspectului. Acesta a fost reținut în apropierea Policlinicii Militare.

Pe acest caz a fost pornit un dosar pentru corupere pasivă, infracţiune ce se pedepsesc cu închisoare de la 5 la 10 ani cu amendă în mărime de la 1.000 la 3.000 unităţi convenţionale şi cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcţii sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de la 2 la 5 ani.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/locotenent-colonel-prins-cu-mita/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19