Select your Top Menu from wp menus

Locotenent-colonel de poliţie din Orhei reţinut pentru CORUPERE pasivă

Un inspector de poliţie din Orhei a fost reţinut de CNA şi procurori în cadrul unui dosar de corupţie. Locotenent-colonelul este suspectat că ar fi primit 2700 de dolari de la un bărbat pentru înregistrarea unui automobilul de model Mercedes şi eliberarea plăcuţelor de înmatriculare.
Potrivit denunţătorului, poliţistul i-ar fi eliberat plăcuţe cu numere de înmatriculare false. După ce a aflat că maşina sa nu figurează în baza oficială de date, bărbatul i-ar fi cerut omului legii returnarea celor 2700 de dolari.
Pe acest caz a fost deschis un dosar penal în temeiul art. 324, alineatul 3 al Codului penal – corupere pasivă. Astfel, în urma măsurilor procesual-penale şi de investigaţie, a fost posibilă reţinerea în flagrant a poliţistului în timpul returnării a 1000 de dolari, pretinşi, conform spuselor declarantului, drept mită.
În prezent, omul legii se află în custodia CNA pentru 72 de ore. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă 7 la 15 ani cu amendă în mărime de la 16000 la 20000 mii de lei şi cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcţii publice sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de la 10 la 15 ani.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/locotenent-colonel-de-politie-din-orhei-retinut-pentru-corupere-pasiva/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19