Select your Top Menu from wp menus

Liderul unui partid de la guvernare: “Nu vom crea coaliţie cu PCRM după alegeri”

Liderul PLDM, Vlad Filat a declarat ieri într-o emisiune televizată că formaţiunea sa nu va face coaliţie post electorală cu Partidul Comuniştilor. Vlad Filat a declarat că Vladimir Voronin în ultima perioadă, şi-a schimbat des poziţia sa şi că este mai probabilă o coaliţie cu PDM decât cu PCRM, deşi eu existat greşeli comune ale celor două partide la guvernare.
Delcaraţiile au fost făcute la o zi după de lidrul fracţiunii PLDM în Parlament, Valeriu Streleţ nu a exclus posibilitatea formării unei coaliţii cu PCRM, dacă aceştia vir susţine cursul pro-european.
Ideea undei guvernări PLDM-PD-PCRM este vehiculată activ în ultimele zile, după publicarea rezultatelor ultimului sondaj realizat de Institutul de Politici Publice de la Chişinău.
Liberalii, foştii colegi de coaliţie în AIE-1 şi AIE-2 cu PLDM şi PD, au solicitat celor două formaţiuni să precizeze cu cine vor face coaliţie post-electorală.
Democraţii deocamdată nu au transmis un mesaj tranşant în acest sens.
Amintim că actualele partide de la guvernare au ajuns la putere după protestele anti-comuniste din aprilie 2009. Mii de tineri au ieşit atunci să protesteze contra victoriei PCRM în alegeri, iar în altercaţiile care au urmat cel puţin o persoană a fost ucisă , iar alte zeci au fost rănite şi maltratate în comisariatele de poliţie.

sursa: National.MD


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/liderul-unui-partid-de-la-guvernare-nu-vom-crea-coalitie-cu-pcrm-dupa-alegeri/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19