Select your Top Menu from wp menus

Liderul separatist de la Tiraspol este BOLNAV şi se pregăteşte de PLECARE

Liderul separatist Evgeni Şevciuk este bolnav şi îşi pregăteşte terenul pentru a pleca de la putere. Declaraţia a fost făcută în cadrul unei emisiuni televizate de fostul membru al comisiei Unificate de control, Ion Leahu. Potrivit IPN acesta a mai spus că CUC este ineficientă şi nu mai poate face faţă problemelor. „CUC nu mai are nici o putere, este un organ mort, nu este în stare cel puţin să negocieze agenda întrevederilor”.

Potrivit şefului Biroului pentru Reintegrare, Gheorghe Bălan, Tiraspol caută pretexte pentru ca Rusia să poată interveni în Republica Moldova. „Vedem că Tiraspolul caută pretexte, lansează învinuiri în adresa Chişinăului. Pretexte similare vin şi din partea Moscovei. La fiecare pas făcut de Republica Moldova în direcţia integrării europene, Tiraspolul şi Moscova vor reacţiona cu provocări. Este îngrijorător şi faptul că partea transnistreană pentru a treia oară refuză să meargă la negocierile din formatul 5+2”, a precizat Bălan, în cadrul emisiunii de la publika tv.

Analistul Petru Bogatu, consideră că astfel Tiraspolul se pregăteşte de relansarea proiectului lui Putin „Novorossia”. Jurnalistul mai este de părerea că prin provocările sale Tiraspolul promovează interesele Federaţiei Ruse.

Evgheni Şevciuc a dispus recent ca toate adăposturile de protecţie civilă din regiunea transnistreană să fie gata de folosire până în data de 1 noiembrie a.c .


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/liderul-separatist-de-la-tiraspol-este-bolnav-si-se-pregateste-de-plecare/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19