Select your Top Menu from wp menus

Liderul PLDM îl va acţiona în judecată pe deputatul Veaceslav Ioniţă

Liderul Partidului Liberal Democrat, Vlad Filat, îl va acţiona în judecată pe preşedintele comisiei parlamentare pentru economie, buget şi finanţe, pentru calomniere. Anunţul a fost făcut de preşedintele PLDM în cadrul emisiunii „Politica” de la postul de televiziune „TV 7”, transmite IPN.

Vlad Filat a spus că este pentru prima dată când se va adresa în instanţă pentru apărarea cinstei şi demnităţii.
Liderul PLDM susţine că din denumirile de firme prezentate de către Ioniţă, el cunoaşte doar denumirea firmei „Caravita”, care, într-adevăr, este a nepotului său, restul afirmaţiilor nu sunt decât falsuri inventate de către Ioniţă. „Am un frate şi două surori. Toţi au copii, afaceri, în general suntem o familie numeroasă, iar eu nu răspund pentru toţi. Iar „Caravita” este o companie care poate să aibă legături de afaceri cu alte firme. Ceea ce prezintă Ioniţă în schemele sale sunt falsuri şi voi demonstra aceasta în instanţa de judecată”, a menţionat liderul liberal-democraţilor.

Filat a confirmat că în spatele acuzaţiilor lansate de Ioniţiă ar sta controversatul om de afaceri Veaceslav Platon. „El nu are nimic cu umila mea persoană. Dar are ceva cu această ţară. El loveşte în partid, el nu doreşte lege şi disciplină, dar să-şi poată face mendrele”, a punctat liderul PLDM.

Vlad Filat a mai comunicat că ştia de mai mult timp despre relaţiile lui Ioniţă cu Platon şi despre activitatea lui inadecvată în comisie, însă n-a întreprins nimic, deoarece la acel moment era pus în situaţia să păstreze majoritatea parlamentară.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/liderul-pldm-il-va-actiona-in-judecata-pe-deputatul-veaceslav-ionita/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19