Select your Top Menu from wp menus

Lidera PAS a fost invitată la Procuratură

Lidera Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu, a primit o invitație să se prezinte joi, 12 octombrie, la Procuratura Generală în legătură cu denunțul depus de partidul pe care îl conduce, în care a cerut tragerea la răspundere penală a liderului Partidului Democrat (PDM), Vlad Plahotniuc, transmite IPN.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Maia Sandu a întrebat internauții ce cred despre acest lucru și dacă s-a apucat Procuratura Generală de lucru.

Pe 21 septembrie, PAS a depus la Procuratura Generală un denunț împotriva lui Vlad Plahotniuc, cu cererea de a-l trage la răspundere penală pentru uzurparea puterii în stat, pentru controlul exercitat asupra tuturor instituțiilor statului, acțiuni ce contravin Constituției Republicii Moldova. În denunț se spune că PDM deține majoritatea parlamentară după ce a forțat mai mulți deputați să lase formațiunile din care au făcut parte și să adere la democrați.

Anterior, Maia Sandu a depus un denunț și împotriva președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon. Procuratura Generală a răspuns că nu dispune „baze legale pentru a interveni cu careva acte de reacționare”.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/lidera-pas-a-fost-invitata-la-procuratura/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19