Select your Top Menu from wp menus

Lider european: căderea guvernului se datorează luptei liderilor politici pentru interese economice individuale

Graham Watson, lider al Partidului European Liberal Democrat şi Reformist, fost preşedinte al grupului ALDE din Parlamentul European a declarat într-un interviu pentru Europa Liberă că solicită dezbaterea situaţiei Moldovei la Parlamentul European în sesiunea de săptămâna viitoare, de la Strasbourg.
Acesta crede că actuiala situaţie a fost creată în urma luptei liderilor politici pentru interese economice individuale in locul concentrării asupra interesului tarii in ansamblu. El mai spune în interviu că cei mai multi oameni ar şti care este miza, respectiv suprematia economica intre un membru marcant al liberal-democratilor si un altul de la PD.
El spune că va cere o dezbatere despre situatia din Moldova in Parlamentul European, saptamana viitoare, pentru a vedea ce se poate face pentru a ajuta Moldova sa iasa din aceasta situatie in care doua personalitati nu mai pot lucra impreuna.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/lider-european-caderea-guvernului-se-datoreaza-luptei-liderilor-politici-pentru-interese-economice-individuale/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19