Select your Top Menu from wp menus

Liceul ”Onisifor Ghibu” are cea mai bună rată de promovare la BAC în raionul Orhei

Cea mai bună rată de promovare la examenele de bacalaureat, a fost înregistrată în acest an, la Liceul Teoretic ”Onisifor Ghibu”. Din cei 50 de absolvenți , examenul a fost promovat de toți, iar media la examene a fost de 6,82. Conform acestui criteru, liceul ”Onisifor Ghibu” s-a situat pe locul 45 din cele 296 de instituții din republică.
Pe locul 179 s-a plasat Liceul Teoretic ”Alecu Russo”, la care din 74 de elevi, examenul de BAC a fost promovat de 67 de discipoli, iar media a fost de 6,46.
Pe locul 181, este liceul ”Ion Luca Caragiale”, unde din 84 de elevi, au obținut diploma de BAC – 76, iar media a fost 6,62.
Potrivit datelor Agenției Naționale pentru Curriculum și Evaluare, în republică rata de promovare a examenului de Bacalaureat  , sesiunea 2017, este de 68,79%, cu circa 6 puncte procentuale mai mare decât în anul precedent. Pentru elevii din licee rata de promovare a crescut cu circa 8 puncte procentuale și constituie 91,57%.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/liceul-onisifor-ghibu-are-cea-mai-buna-rata-de-promovare-la-bac-in-raionul-orhei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19